Telefon

+385(0)21 48 10 60

Zdravstvena pismenost izazovi perspektive znanstveno-stručni simpozij

Poštovane kolegice i kolege, dragi suradnici i prijatelji, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na znanstveno-stručni simpozij „Zdravstvena pismenost: izazovi i perspektive” koji će se održati u Dubrovniku od 19. do 20. travnja 2024. godine. Zdravstvena pismenost je važna determinanta zdravlja, temeljena na provjerenim i znanstveno dokazanim činjenicama i njihovom korištenju za bolje zdravstvene ishode.

Cilj simpozija je okupiti stručnjake iz područja zdravstva, medijske kulture i komunikologije, psihologije te ostalih stručnjaka koji se bave zdravstvenom pismenošću, promicanjem zdravlja, medijskom komunikacijom i komuniciranjem zdravstvenih tema u javnosti i ordinaciji.

U kontekstu naše svakodnevnice nadamo se da ćete prepoznati značaj i važnost ove teme te svojim sudjelovanjem u radu simpozija osobno pridonijeti multidisciplinarnoj razmjeni znanja i iskustva u prepoznavanju izazova suvremenog života u zdravstvenom opismenjavanju građana Republike Hrvatske i primjeni znanstvenih perspektiva za bolje zdravlje.

Srdačan pozdrav i vidimo se u Dubrovniku.

Saznajte više