Telefon

+385(0)21 48 10 60

6. konferencija o palijativnoj skrbi s međunarodnim sudjelovanjem, 3.-5. studenog 2023., Split

Dragi kolege i prijatelji!

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na 6. konferenciju o palijativnoj skrbi s međunarodnim sudjelovanjem, koja će se održati u Splitu, od 3. do 5. studenog 2023.

Nakon pet konferencija održanih u Istri odlučili smo promijeniti mjesto održavanja i na taj način podržati razvoj palijativna skrbi i u drugim dijelovima Hrvatske.

U Splitu su se u palijativnoj skrbi u posljednje vrijeme dogodili značajni pomaci i ovom konferencijom im želimo dati vjetar u leđa.

Očekujemo veliki broj vaših izlaganja, zanimljive i korisne rasprave i kvalitetne zaključke. Smatramo da je, nakon 10-tak godina razvoja palijativne skrbi, trenutak da se osvrnemo na postignuto i pogledamo u budućnost koja sve brže dolazi. Kakve su perspektive razvoja palijativne skrbi, što reformske mjere donose palijativnim bolesnicama, a što pružateljima palijativne skrbi, tko i kako će palijativna skrb pružati u vremenima sve večeg nedostatka stručnog kadra, a uz istovremeno sve malobrojnije i sve opterećenije obitelji?

To su neka od pitanja i tema koja smatramo kljucnim za razvoj palijativne skrbi u Hrvatskoj. Nadamo se da će se za njih naći mjesta i u vašim radovima.

I ovog puta ćemo imati goste iz inozemstva, renomirane stručnjake koji će nam omogućiti usporedbu i realno sagledavanje stanja palijativne skrbi u našim sredinama.

Preuzmite program ovdje.

Domaćin i suorganizator Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije potrudit će se da ovaj skup pamtite i po neslužbenom dijelu, a druženje i neformalni dio smo uvijek smatrali jednako važnim za razvoj palijativne skrbi kao i službeni.

S radošću vas očekujemo u Splitu!

Više o konferenciji saznajte na: palijativnaskrb2023.com